Хто Є З Офпд? Активізуємося! Виходимо на зв'язок!
Отправлено 09 Август 2008 - 12:14
m@s9n9! (9.8.2008, 11:33) писал:
Всем приветик.
А я только поступила на ОФПД,на финансы.И очень рада,так как стремилась именно сюда. :dance2:
А правда что на первом курсе будет очень сложно?
А правда что на первом курсе будет очень сложно?
я тоже только поступила в НУХТ и ты знаешь,мне кажется что конечно будет сложно первый курс! даже если отбросить учёбу - новый коллектив, новая обстановка.....всё не так,как в школе.....эти аудитории,пары .......с самого начала будет сложновато адаптироваться! да и учиться будет сложновато.....я уже молчу о сессиях)))) да не переживай,всё будет ок! прорвёмся=)))
♥"Не красота решает кого мы любим, а любовь решает кого мы находим красивым..."♥
Отправлено 09 Август 2008 - 14:23
m@s9n9! і Malink@,
вітаю вас зі вступом на найкращий у світі факультет!!!
ласкаво просимо на ОФПД!!! ;)
так, звичайно спочатку буде трохи незвично, необхідно буде трішечки адаптуватися після школи до універу! Але нічного страшного й важкого немає! Майже усі через це проходять! Колектив у нас на факультеті чудовий! Викладачі допоможуть в усьому! ;) Непогано працює студрада та актив факультету. Якщо буде залишатися час після навчання і буде бажання, то можна себе буде проявити в науковій роботі, в спорті, в танцювальних колективах, в КВН або в вокалі! Старшокурсники з радістю допоможуть в усьому!
Wellcome!!!!!
так, звичайно спочатку буде трохи незвично, необхідно буде трішечки адаптуватися після школи до універу! Але нічного страшного й важкого немає! Майже усі через це проходять! Колектив у нас на факультеті чудовий! Викладачі допоможуть в усьому! ;) Непогано працює студрада та актив факультету. Якщо буде залишатися час після навчання і буде бажання, то можна себе буде проявити в науковій роботі, в спорті, в танцювальних колективах, в КВН або в вокалі! Старшокурсники з радістю допоможуть в усьому!
Wellcome!!!!!
Отправлено 09 Август 2008 - 22:39
Kitten (9.8.2008, 15:22) писал:
m@s9n9! і Malink@,
Wellcome!!!!!
Wellcome!!!!!
хе-хе)) спасибо!!
♥"Не красота решает кого мы любим, а любовь решает кого мы находим красивым..."♥
Отправлено 10 Август 2008 - 18:40
якщо комусь цікаво - предмети які були на 1-му курсі на спеціальностях фінанси, комерційна діяльність і маркетинг:
історія України
вишка
БЖД
екологія
розміщення продуктивних сил (РПС)
англійська
культурологія
економічна історія
правознавство
політекономія
українська
історія економічних учень
політологія
господарське законодавство
інформатика
теорія ймовірності та математична статистика
сучасне діловодство
фізкультура
ну начебто все. звичайно в цьому році можуть бути зміни, але я не думаю, що дуже суттєві.
історія України
вишка
БЖД
екологія
розміщення продуктивних сил (РПС)
англійська
культурологія
економічна історія
правознавство
політекономія
українська
історія економічних учень
політологія
господарське законодавство
інформатика
теорія ймовірності та математична статистика
сучасне діловодство
фізкультура
ну начебто все. звичайно в цьому році можуть бути зміни, але я не думаю, що дуже суттєві.

Вход

Наверх
Цитата