Страница 1 из 1
Наш Декан все, що про нього думаємо! ;)
Отправлено 30 Июнь 2008 - 17:48
та ні! це якраз зворотній випадок! саме тут начальству можна сказати все, що віч на віч ніколи не скажеш! ;)
хоча, якщо ти вступала в 99-му, то випускалась значить у 2004-му? тоді ОФПД тільки створився і навряд чи ти працювала з Шереметом саме як з деканом... B)
хоча, якщо ти вступала в 99-му, то випускалась значить у 2004-му? тоді ОФПД тільки створився і навряд чи ти працювала з Шереметом саме як з деканом... B)
Отправлено 01 Июль 2008 - 23:12
Дивно, що про нашого Декана першими відгуки написали не студенти нашого факультету... :huh:
Що ж, трохи із запізненням висловлю свою особисту думку. А також буду намагатися всіляко розвивати розділ "ОФПД" у форумі!
Мені дуже запам'ятався один момент. Зовсім недавно (здається це був вівторок на минулому тижні) до нас приїздила французька делегація, налагоджувати зв'язки із нашим факультетом. З самого ранку тривали переговори; а зрозуміло, що в період сесії біля деканату справжні аншлаги. Тому всі терпляче чекали, поки звільниться О.О., бо тільки він може допомогти в будь-якому життєвому випадку. Десь після обіду він з гостями вийшов з деканату в коридор і... на нього зразу ж налетів натовп під 100 осіб! І саме тут стався той епізод, який мабуть мені запам'ятається на все життя. Я подивилася на нього і побачила, що він був... м'яко кажучи, "ніякий" - "загружений", виснажений, заклопотаний, "убитий". Але мабуть на все життя запам'яталися його погляд, його очі! Скільки в них було тепла та доброти!!! Він просто посміхнувся і так спокійно-спокійно сказав: "Будь ласка, почекайте ще трішечки або давайте зустрінемося завтра вранці й вирішимо всі наші питання..." ПІсля цього, не дивлячись на всі очікування, не дивлячись ні на що... Мої проблеми мені здалися такими дрібними та смішними!
Тому, мені здається, що нашому Декану притаманні дві найголовніші риси - це доброта та любов до студентів! Він дійсно Добра Людина. Це можна прочитати неозброєним оком в його очах, прослідкувати в його вчинках. Але цим багато хто безсовісно користується із його ближнього оточення, навіть деякі представники студради та студентського активу нашого факультету... Ну і... мабуть немає такої проблеми в університеті, яку б він не допоміг вирішити студентам! Дійсно за студентів він піклується, я б сказала, стоїть горою! Але тільки в тому випадку, якщо студент правий! Якщо студент "заривається" і веде себе як .... Тоді вже ніхто і ніщо його не врятує! В гніві Декан страшний!
Хоча мені здається, що вивести із себе його неможливо! 
Ну і ще мені дуже подобається, що він завжди виконує свої обіцянки! Не пам'ятаю жодного випадку, щоб він не дотримався свого слова!
Особисто я бажаю нашому Декану так тримати, а також мудрості, терпіння й успіхів в нелегкій роботі з нами!!!
Що ж, трохи із запізненням висловлю свою особисту думку. А також буду намагатися всіляко розвивати розділ "ОФПД" у форумі!
Мені дуже запам'ятався один момент. Зовсім недавно (здається це був вівторок на минулому тижні) до нас приїздила французька делегація, налагоджувати зв'язки із нашим факультетом. З самого ранку тривали переговори; а зрозуміло, що в період сесії біля деканату справжні аншлаги. Тому всі терпляче чекали, поки звільниться О.О., бо тільки він може допомогти в будь-якому життєвому випадку. Десь після обіду він з гостями вийшов з деканату в коридор і... на нього зразу ж налетів натовп під 100 осіб! І саме тут стався той епізод, який мабуть мені запам'ятається на все життя. Я подивилася на нього і побачила, що він був... м'яко кажучи, "ніякий" - "загружений", виснажений, заклопотаний, "убитий". Але мабуть на все життя запам'яталися його погляд, його очі! Скільки в них було тепла та доброти!!! Він просто посміхнувся і так спокійно-спокійно сказав: "Будь ласка, почекайте ще трішечки або давайте зустрінемося завтра вранці й вирішимо всі наші питання..." ПІсля цього, не дивлячись на всі очікування, не дивлячись ні на що... Мої проблеми мені здалися такими дрібними та смішними!
Тому, мені здається, що нашому Декану притаманні дві найголовніші риси - це доброта та любов до студентів! Він дійсно Добра Людина. Це можна прочитати неозброєним оком в його очах, прослідкувати в його вчинках. Але цим багато хто безсовісно користується із його ближнього оточення, навіть деякі представники студради та студентського активу нашого факультету... Ну і... мабуть немає такої проблеми в університеті, яку б він не допоміг вирішити студентам! Дійсно за студентів він піклується, я б сказала, стоїть горою! Але тільки в тому випадку, якщо студент правий! Якщо студент "заривається" і веде себе як .... Тоді вже ніхто і ніщо його не врятує! В гніві Декан страшний!
Ну і ще мені дуже подобається, що він завжди виконує свої обіцянки! Не пам'ятаю жодного випадку, щоб він не дотримався свого слова!
Особисто я бажаю нашому Декану так тримати, а також мудрості, терпіння й успіхів в нелегкій роботі з нами!!!
Отправлено 01 Июль 2008 - 23:38
Хочеться присвятити Олегу Олексійовичу!
Я вспоминаю временами
Всех тех, кто сделал мир сильней!
Кто гордой песни вынес знамя
На горизонты наших дней!
И кто б ту песню ни обидел,
Как ни теснил, ей душу зля,
Просторна ей ее обитель --
Людской любви моя земля!
Одни слова в мечту играют,
Другие живы той мечтой!
Одни надежды умирают,
Другие снова рвутся в бой!
На горло петлю натяните,--
Как песне ни туга петля,--
Просторна ей ее обитель,
Людской любви моя земля!
Пусть нет уж с нами тех скитальцев,
Чья жизнь иным не по нутру,
Пусть не коснутся больше пальцы
Неукрощенных смертью струн.
На время песня не в обиде,
Назло земным календарям
Просторна вечная обитель,
Как ветру вольные поля
Людских надежд, людских событий,
Людской любви моя земля.
Тому, кто жил, как пел,-- без фальши
Среди огней, среди теней,
Тому, кто видел много дальше,
Чем горизонты наших дней!!!
Тому, кто в скорби и обиде
В нас песней веру в жизнь вселял,
Как ветру вольные поля,
Людских надежд; людских событий,
Людской любви моя земля!!!
Я вспоминаю временами
Всех тех, кто сделал мир сильней!
Кто гордой песни вынес знамя
На горизонты наших дней!
И кто б ту песню ни обидел,
Как ни теснил, ей душу зля,
Просторна ей ее обитель --
Людской любви моя земля!
Одни слова в мечту играют,
Другие живы той мечтой!
Одни надежды умирают,
Другие снова рвутся в бой!
На горло петлю натяните,--
Как песне ни туга петля,--
Просторна ей ее обитель,
Людской любви моя земля!
Пусть нет уж с нами тех скитальцев,
Чья жизнь иным не по нутру,
Пусть не коснутся больше пальцы
Неукрощенных смертью струн.
На время песня не в обиде,
Назло земным календарям
Как ветру вольные поля
Людских надежд, людских событий,
Людской любви моя земля.
Тому, кто жил, как пел,-- без фальши
Как ветру вольные поля,
Отправлено 29 Июль 2010 - 23:26
... Тому, кто жил, как пел,-- без фальши
Как ветру вольные поля,
... не, ну, судя по всему - Карась - просто отдыхает...
...не смотря на 10-летние гимны...
...и шо енеогетики ????...
Как ветру вольные поля,
Джаник (30 Июль 2010 - 00:24) писал:
... Тому, кто жил, как пел,-- без фальши
Как ветру вольные поля,
Как ветру вольные поля,
...и шо енеогетики ????...
...ну - ВСЕ... НУХТик - пакедова......
Поделиться темой:
Страница 1 из 1

Помощь

Наверх